Stabil Posture is opgericht vanuit de behoefte om mensen te helpen bij het bestrijden van verschillende pijnen die verband houden met spieren en gewrichten. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de Nederlandse bevolking ooit in zijn leven last krijgt van rugpijn zal ervaren. Lichamelijke pijn raakt ons allemaal en legt beperkingen op aan de manier waarop we ons leven kunnen leiden. Bovendien leidt één symptoom vaak tot een nieuw symptoom in een vicieuze spiraal. Sinds het begin van Covid-19 is het aantal mensen dat thuiswerkt drastisch toegenomen, wat voor velen ongemakkelijke zithoudingen en in sommige gevallen meer blessures betekent.

Onze ambitie is dan ook om een ​​uniek assortiment aan te bieden met zowel verlichtende als preventieve producten op het gebied van houding, nekpijn, massage, kantoorergonomie en revalidatie. Daarom richten we ons niet alleen op degenen die al pijn hebben, maar ook op degenen die hun lichaam ook preventief willen versterken.

De producten van Stabil Posture zijn ontwikkeld samen met onze eigen gediplomeerde fysiotherapeut die ervoor zorgt dat ons assortiment van hoge kwaliteit is en jou helpt aan een sterk en pijnvrij lichaam!

Stabiele houding

Wij hopen dat onze producten, samen met de oefeningen die wij hebben ontwikkeld, u kunnen helpen uw pijn te vermijden of te verlichten, zodat u uw leven ten volle kunt leven!
E-mail:
info@stabilposture.nl
Organisatienummer:
59226-0805 - Relav AB
Magazijn: Falkenbergsvägen 10, 311 63 Älvsered, Zweden