Neem contact met ons op

Wij zijn altijd blij om van onze klanten te horen. Als u vragen, opmerkingen of feedback heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. Op werkdagen reageren wij doorgaans binnen 24 uur.

Contactformulier

FAQ

veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Wij van Stabil Posture willen dat u volledig tevreden bent met uw bestelling. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw artikel, kunt u het eenvoudig naar ons retourneren.

Om uw bestelling te retourneren, volgt u deze eenvoudige stappen:

 1. Neem binnen 30 dagen na ontvangst van uw artikel contact op met onze retourafdeling.
  E-mail: returner@dpc3pl.se
 2. Wij sturen u per e-mail of per post een retourlabel.
 3. Volg de instructies op het retourlabel en zorg ervoor dat het artikel goed verpakt is om schade tijdens het transport te voorkomen.
 4. Wanneer wij het artikel hebben ontvangen, gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u bij de aankoop heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het retourneren van je artikel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn hier om u te helpen!

Wat zijn de verzendkosten, levertijd en leverancier?

Wij verzenden uw bestellingen rechtstreeks vanuit ons magazijn in Zweden met de vertrouwde vervoerders DHL & DB Schenker. De verzendkosten bedragen 5 Euro. Bij bestellingen boven de 50 Euro bieden wij gratis verzending aan. De leveringstijd ligt tussen de 3-14 werkdagen.

Heeft u garantie op uw elektrische apparaten?

Stabil Posture houdt zich aan de Consumentenkoopwet en als particuliere klant heeft u 3 jaar lang klachtrecht. Gedurende de eerste 24 maanden is het de verantwoordelijkheid van Stabil Posture om te bewijzen dat het defect niet origineel is en binnen de daaropvolgende 12 maanden is het aan jou als klant om te bewijzen dat het defect als origineel wordt beschouwd.

Ik wil per factuur betalen. Hoe doe ik?

Indien u per factuur wenst te betalen, kunt u per e-mail contact opnemen met onze klantenservice om een ​​factuur voor uw bestelling aan te vragen.

Om een ​​factuur te kunnen maken, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig, zoals uw bedrijfsnaam, organisatienummer en factuuradres. Zorg ervoor dat deze informatie correct en volledig is om mogelijke vertragingen bij de verwerking van uw bestelling te voorkomen.

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, maken wij een factuur op en sturen deze per e-mail of per post naar u toe. Houd er rekening mee dat de betaling moet plaatsvinden binnen de op de factuur aangegeven termijn om eventuele aanmaningskosten of vertragingsrente te vermijden.

Hoe voer ik een kortingscode in?

Het gebruik van een kortingscode is een gemakkelijke manier om geld te besparen op je bestelling bij ons. Hier zijn de stappen om een ​​kortingscode toe te voegen aan onze online winkel:

 1. Selecteer de artikelen die je wilt kopen en voeg ze toe aan je winkelwagen.
 2. Klik op "Doorgaan naar afrekenen" wanneer u klaar bent om uw bestelling af te ronden.
 3. Op de afrekenpagina ziet u een vakje met de naam "Kortingscode". Vul in dit vak je kortingscode in.
 4. Klik op "Toepassen" om uw nieuwe totaal te zien, inclusief de korting.
 5. Rond uw bestelling zoals gebruikelijk af door uw persoonlijke gegevens en betalingsgegevens in te vullen.

AANDACHT! Kortingscodes kunnen verschillende voorwaarden hebben, dus lees de voorwaarden van uw kortingscode zorgvuldig door voordat u deze gebruikt. Als u vragen of problemen heeft bij het gebruik van uw kortingscode, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor hulp.

Welke maat heb ik nodig?

Op elke productpagina vindt u onder het kopje ‘Maattabel’. Je kunt ook naar de laatste afbeelding van elk product scrollen om de maattabel in normaal afbeeldingsformaat te zien.

Ik heb een vraag over een specifiek product. Wil je me helpen?

Absoluut! Meestal vindt u bij de meeste producten veelgestelde vragen en antwoorden. Maar als er geen antwoord op uw vraag staat, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of bellen met onze klantenservice. Ook kunt u via e-mail gratis advies krijgen van onze geregistreerde fysiotherapeut.

Is mijn bestelling gelukt?

Om te garanderen dat uw bestelling is doorgekomen, dient u van ons een orderbevestiging te hebben ontvangen. Als u niets kunt vinden, kunt u uw spammap controleren of contact met ons opnemen om het opnieuw te laten verzenden.